X Date Sex

Wat ze je nooit verteld hebben over X Date Sex Mensen doen u om verschillende redenen, variërend van verveling tot emotionele impuls.

Ik zapte de lasagne weg en pakte een Black and Tan. Ik had dezelfde douche nodig, maar ik had genkele zin om de moeite uit te voeren. Een nieuwe aflevering betreffende ‘breaking bad’ was op. Na nog twee biertjes, viel ik in slaap voor de televisie. De jongens kwamen rond tienen thuis, zeiden gedag en gingen naar bed. Ik verroerde me niet.

Ze dienen ingedommeld zijn. Susan opende haar ogen om zich erbij realiseren dat de zon al beslist stuk hoger stond en dat de paperback die ze aan het lezen was een poging had gedaan om naar het zand te ontsnappen. Terwijl ze overwoog of het de inspanning waard was om hem terug bij halen, wierp ze een blik bij de branding en zag tot haar verbazing een figuur uit de golven opdoemen.

Ik zag of hoorde Matthew de keuken niet binnenkomen, ik denk dat ik zijn aanwezigheid eenvoudig ‘voelde’; toen ik me omdraaide met het aanrecht waar ik thee aan het zetten was, zag ik Matt voor me staan, met niets afwijkend aan dan dezelfde boxershort en dezelfde wetende glimlach; ik stotterde Ik… maar… waar… waarom ben je niet op de golfclub?

Ik hoorde een rits opengaan. Hij liep dichter zoals me toe. Ik hoorde vier stappen. Ik hield mijn ogen dicht, hijgend, niet wetend wat er zou publiceren. Ik voelde ietwat hards en nats tegen mijn kutje drukken. Ik hijgde. Dit was heus aan het plaatsvinden. Het was zijn lul, bloot, in de strijd tegen mijn kutje gedrukt – nu druipend nat en heet.

Die avond voor we vertrokken, vertelde Haruki me dat mijn cuckold verlangen puur egoïsme was. Deze ondanks het schijnbare geschenk aan mijn vrouw, het ieder om mij draaide. Hij zei datgene ik ertoe gedreven werd als beslist ongevoede hond zelfs een kom eten. Als je wilt leren jezelf met te geven, schrijf me dan, zei hij en gaf me zijn kaartje.

Ik heb lang geleden ontdekt dat dat precies waar was. Hoe komt dat? Omdat ik een anale seks connaisseur ben bij een voorkeur voordat grote vrouwen. Zojuist ben ik. Genoeg gepraat, serieus. Ik hield Marisa’s heupen stevig vast en begon in haar gat te stoten alsof anale seks uit de mode was. Uiteindelijk gilde ze toen ik bijna bij de bodem was.

Terwijl ze kalmeerde, gleed hij eruit, schoof haar met het bed en lepelde achter haar. Hij was nog niet klaargekomen gelijk zijn middag aan Jenny en hij was nog steeds hard. Ze reikte naar achteren en leidde hem in haar anus. Zij schudde van dezelfde nieuw orgasme. Hij hield haar vast terwijl ze nog steeds kleine sidderingen had. Gaat het?

Terwijl ze over haar clitoris wreef terwijl zijn lul in haar begraven was, kwam Steph opnieuw klaar. Haar kutje spasmeerde bij Jack’s lul ondertussen ze zich spande van haar orgasme. Terwijl ze zich weer ontspande vielen haar schouders van het uiteinde betreffende het bed en ze gleed met het uiteinde af zodat haar heupen hoog in de buitenlucht waren en haar schouders op beslist kussen op de grond.

Waarom is X Date Sex gewild?

Gelijk een zeer lange dag, met twee lange woon-werkverkeer en een andere bijzonder lange hond lopen, Aimee besloten deze ze zou opleven het bubbelbad. Ondertussen ze door u huis van haar zus wandelde, besloot ze dat de echt een mooi huis was – genoeg slaapkamers aan een extra en een kantoor, een kleine garage en een afgesloten bubbelbad en zwembad.

Ik hoor de voordeur toegankelijk en dicht vertrekken, dus loop ik die kant met. We hebben een brede veranda in boerderijstijl. Mijn vrouw heeft alle lichten aangedaan en de veranda is gehuld in helder bleek licht. Zelfs bij de dichte mist ben ik er vrij zeker van dat als iemand voorbij zou karren, hij een naakte man zou kunnen zien die de trap oploopt.

Ik zak naast haar bij het bed en trek haar volgens me toe en bedank haar. De blik die ik krijg is onbetaalbaar. Ik realiseer me dat haar bedanken niet de passende manier was om haar te erkennen. Dus bedank ik haar nogmaals voordat de goede orde en hou haar stevig vast. Ik prijs haar training en discipline. Ik ben nog gratis klaar om haar te laten gaan.

Ze ging haar slaapkamer binnen en deed haar beide bedlampjes aan. Ze droeg me op me uit te kleden en trok haar string uit. Ze hoefde de jarretelbandjes niet los te maken, ze deed de string indien laatste aan. Eenmaal uitgekleed zei ze dat ik op het bed moest gaan liggen. Zij greep naar mijn pik en begon hem te strelen tot ik helemaal stijf was.

Houden vrouwen betreffende jonge mannen?

Een andere factor kan zijn geweest dat Fili lactose-intolerant was en snel last kreeg van winderigheid na inname van zuivel of bonen. Ze at ook niet toereikend vezels… dus ieder sterren moesten bij één lijn staan, wilde ik die onderwereld van gelukzaligheid verkennen.

Vera was het tegenovergestelde van Jenny. Ze was bijna twee meter lang, slank, kleine tieten, smalle kont. Ze had het imperiale karakter van een koningin. Als ze beslist kamer binnenkwam, verwachtte ze dat ieder een buiging maakte. Als ze datgene niet deden, vergaf ze hun onwetendheid en verwaardigde ze zich om aan haar onderdanen om te gaan.

Ik hoorde Jon’s auto starten, en toen wegrijden. Ik was blij dat ze eindelijk weg waren. Het was vervelend om Jon en Ana boven ruzie te horen maken. De leidde Billt’s korte aandachtsspanne af met de film dat we samen betreffende het kijken zijn. Nou, het was niet echt beslist film, maar ik verveelde me. Ik concentreerde me weer op de film.

Heb je dat foto gezien bij de voorpagina met de Mid-County Tribune vorige week? Dat ene waar die boer een gat schoot door de deur van de auto van een benzinedief? Ik heb hier een pistool, net als datgene dat dat deed. Die dief had een autodeur die zijn lichaam beschermde tegen dat pistool, althans een beetje.