Work Sex Stories

Hier vindt u alles over Work Sex Stories Mensen doen het om verschillende redenen, variërend van verveling tot emotionele nood.

Hij keek omlaag zoals zijn uitgeputte pik en voelde een stuiptrekking. Hmmm. Misschien zou hij haar aan een halsband en ketting vastmaken en haar bevelen zichzelf te bevredigen terwijl hij toekeek en bijkwam. Helen had geen onderdanig bot in haar lichaam, maar hield ervan een show op te voeren. En de ketting zou haar dezelfde tijdje van hem af houden.

Jack heeft me al jaren niets meer beft en zelfs in uw dagen dat hij deze wel deed, was het altijd dezelfde oppervlakkige en nogal mechanische ervaring, weinig meer dan beslist voorloper van bestaan zwaaien met beslist stijve pik in mijn gezicht die wederkerigheid eiste; Matthew’s aandacht was niet zozeer van dezelfde andere klasse, indien wel een ander universum!

Ik nam u glijmiddel uit haar hand, opende de dop en spoot een ruime portie in mijn hand. Ik pak haar roze pik vast, smeer haar schacht in met een laagje glijmiddel en ga er met mijn handen overheen om hem goed in te vetten. Terwijl ik hem steviger vastpak, krik ik hem opnieuw af, waardoor het binnenste gedeelte en de nopjes in de strijd tegen haar binnenwanden en clitoris schuren.

Vanaf die dag werden Tanya en Megan goede vriendinnen. Zij zagen elkaar erg vaak alleen bij hun tweewekelijkse voetbalwedstrijden. Tanya heeft nooit verteld wat er die avond gebeurd was. Wat ze heus vertelde, was deze ze sinds kort een nieuwe baan had als serveerster bij Hooters en dat ze iedere dienst minstens een paar honderd verdiende.

Ik zapte de lasagne weg en pakte beslist Black and Tan. Ik had een douche nodig, echter ik had genkel zin om de moeite uit te voeren. Dezelfde nieuwe aflevering met ‘breaking bad’ was op. Na nog twee biertjes, viel ik in slaap voor de televisie. De jongens kwamen rond tienen in huis, zeiden gedag en gingen naar bed. Ik verroerde me niet.

Ik had inmiddels een gigantische stijve gekregen die u slipje nauwelijks nog op zijn gelegenheid hield. Mijn voorvocht had ze betreffende de voorkant grondig doordrenkt. Brittany kwam terug met beslist grote, schone cape voor mijn kapsel. Ze schudde hem even en drapeerde hem toen om mijn lichaam. Zij trok hem mooi strak om mijn nek en klapte hem toen dicht.

Hij trok haar uit het vocht en legde haar op haar rug. Dan langzaam en voorzichtig, trok hij haar buttplug eruit. Hij zag hoe haar kontgat toegankelijk ging en stak meteen twee vingers in haar en begon haar erbij scharen. Ze kreunde van genot en greep zijn hand met geweld vast.

Ze werkte 1 vinger helemaal in en uit, en met een sommige lange halen heen en weer ontspande ze haar ring, waardoor een helft en daarna beslist derde vinger zelfs in haar kontgaatje konden glijden. Het gevoel was onbeschrijflijk; dit was gelukzaligheid, extase, het eindgenot ontworpen door God en Budha en al het goede in uw wereld.

Waarom is Work Sex Stories gewild?

Mijn gedachten werden onderbroken toen ze snel aan haar hoofd op mijn pik begon te bonken. Ze wisselde dit af met hard zuigen aan de kop van mijn pik en met haar hand de rest van mijn lengte strelen. Vanuit deze hoek kon ik zowel haar tieten als haar ronde kont zien wiebelen terwijl ze me bleef pijpen.

Hoewel onze affaire behoorlijk leuk was en ik elk minuut van de afgelopen drie maanden zou koesteren, vooral dat op de boot, heb ik besloten dat ik dienen stoppen. Ik kan niet veel bedenken om te zeggen, behalve dat het geweldig is geweest. Prachtig. Ik had nooit gedacht datgene onze reünie zo geweldig kon zijn.

Een man steekt zijn hand uit en bent je aarzelend aan. Ik duw bestaan hand weg en zwaai met mijn vinger naar hem. Dit is jouw tijd. Geen afleidingen nu. Concentreer je op de enorme pik die zich nu als dezelfde zuiger in en uit je perst. Zweet heeft zichzelf gevormd op Mr Dik-lul’s voorhoofd.

Ik hoor de voordeur open en dicht vertrekken, dus loop ik die kant bij. We hebben beslist brede veranda in boerderijstijl. Mijn vrouw heeft alle lichten aangedaan en de veranda is gehuld in helder krijtwit licht. Zelfs aan de dichte mist ben ik er vrij zeker van dat als iemand voorbij zou rijden, hij een naakte man zou kunnen zien die de trap oploopt.

Houden vrouwen betreffende jonge mannen?

Ze draaide zich om en liep door de uitgang naar buiten. Haar kontje was fraai zoals het aan mijn ogen wiebelde. Ze negeerde het feit dat zij nauwelijks iets bij had, boog voorover en greep in haar tas. Zij pakte haar telefoon en liep terug naar mij ondertussen ze op de scherm drukte. Zij gaf me haar telefoon.

Het was de laatste avond van ons bezoek samen. Ik lag op de bank met mijn hoofd in Joel’s schoot. Zijn hand was onder mijn t-shirt, lui plagend mijn tepels. Ik kreunde gelukkig en hij boog zich om me te kussen. Joel’s hand verliet mijn tieten en gleed onder mijn rokje. Hij wreef even over mijn kutje, voelde hoedanig nat ik voordat hem was.

Alle anderen op het grote bed zijn gestopt met hun capriolen. Ze kijken meteen allemaal naar je. Maar je merkt het niet. Ik merk het wel. Ik zie hoedanig alle mannen in je willen zitten. Om je perfecte, tengere lichaam bij te raken. Ik zie hoe allemaal vrouwen willen voelen wat jij voelt. Om jou bij zijn voor beslist tijdje.

Toen zij belde, was Anna vol nieuws geweest, maar ze had er weinig over verteld. Ze had erop gezinspeeld dat alles niet helemaal in orde was, maar zei datgene ze het zou uitleggen als ze en Jeff terug waren. Anna zei ook dat Jeff het huis bij koop had gezet en wilde niet zeggen waarom. Het was het juiste huis voor een nieuw stel dat begon.