Webcam Sex Work

U wilt evengoed zeker meer weten over Webcam Sex Work Mensen doen het om verschillende redenen, variërend van verveling tot emotionele behoefte.

We woonden in Italië met dank aan de USAF en hadden een prachtige eengezinswoning op het platteland. We waren bij alle vier de kanten omringd sedert maïs of sojabonen velden. Onze naaste buren 50 meter naar links en 75 meter zoals rechts. Een eenzame eenbaansweg slingerde langs de voorkant betreffende de huizen.

Terwijl zij sprak voelde ik dat iets haar bezat en deze mijn fysieke aanwezigheid kromp, alsof ik een veel geringer onderwerp werd in haar landschap en dat haar territorium zich immens uitbreidde, en terwijl ik nog steeds bestond, was ik meer als een klein hondje dat in een hoekje zat, geliefd door haar, maar wachtend op een koekje datgene misschien nooit zou komen.

Ze inspecteerd rond op het balkon alsof ze iets zoekt, terwijl ze in werkelijkheid probeert uit bij vinden over welk deel van de reling ze me wil buigen. We hebben dit regelmatig gedaan en er is geen centimeter ruimte op de reling waar dezelfde van ons gratis voorovergebogen en met achteren geneukt is.

Ik hoorde dezelfde rits opengaan. Hij liep dichter zoals me toe. Ik hoorde vier stappen. Ik hield mijn ogen dicht, hijgend, niet wetend enigszins er zou aankomen. Ik voelde iets hards en nats tegen mijn kutje drukken. Ik hijgde. Dit was feitelijk aan het plaatsvinden. Het was is lul, bloot, in de strijd tegen mijn kutje gedrukt – nu druipend nat en heet.

Je bent verdomme mijn kont slet, gromde hij in mijn oor. Hij stootte bestaan lul in en uit mijn gesmeerde kont. De pijn was verdwenen en ik genoot er echt van om in mijn kont geneukt te worden. Het voelde zojuist vies en ondeugend. Joel hield me stevig vast terwijl hij me neukte. Ik sloot mijn ogen en liet de sensaties over me heen komen.

Hoewel onze affaire erg leuk was en ik elk minuut van de afgelopen drie maanden zal koesteren, vooral dat op de boot, heb ik bedacht dat ik moet stoppen. Ik kan niet veel bedenken om te zeggen, behalve dat de geweldig is geweest. Prachtig. Ik had nooit gedacht deze onze reünie zo geweldig kon is.

Hij kuste me en trok voorzichtig het speeltje terug. Hij strekte zijn lichaam boven bij het mijne en stootte snel bestaan pik in me. Ik schreeuwde de bijna uit betreffende de pijn. Joel heeft een pik waar de meeste pornosterren jaloers bij zouden zijn en hij drong dikwijls dieper bij me binnen dan het speeltje had gedaan. Hij hield zichzelf stil zodat mijn lichaam aan hem kon wennen.

Terwijl ze sprak voelde ik dat iets haar bezat en datgene mijn fysieke aanwezigheid kromp, alsof ik een veel kleiner onderwerp werd in haar landschap en dat haar territorium zich immens uitbreidde, en terwijl ik nog steeds bestond, was ik langer als een subtiel hondje dat in een hoekje zat, geliefd door haar, maar wachtend bij een koekje dat misschien nooit behoren komen.

De reden waarom is Webcam Sex Work gewild?

Mijn gedachten werden onderbroken toen ze snel bij haar hoofd bij mijn pik begon te bonken. Ze wisselde dit af met hard zuigen aan de kop van mijn pik en met haar hand de rest van mijn lengte strelen. Vanuit die hoek kon ik zowel haar tieten als haar ronde kont zien wiebelen terwijl ze me bleef pijpen.

Ja, schat, breng je knieën maar omhoog bij de bank en strek je armen voor je eruit op de bank zodat we jouw mooie langgerekte rug zien. Je moet gaan je tieten op de koude stenen bank laten drukken – het zullen geen pijn verrichten omdat ik ze met klei heb bedekt. Ga je gang en wees een liefje. Buig nu voor me, alsjeblieft.

Alle anderen op het uitgestrekte bed zijn gestopt met hun capriolen. Ze kijken nu allemaal naar je. Maar je merkt het niet. Ik merk het ongetwijfeld. Ik zie hoedanig alle mannen in je willen zitten. Om je juiste, tengere lichaam betreffende te raken. Ik zie hoe alle vrouwen willen voelen wat jij voelt. Om jou erbij zijn voor dezelfde tijdje.

Ik wist niet meer welke uitgang naar haar ruimte leidde, maar ze wees naar de juiste en volgde me naar in. Je hoeft de gordijnen niet dicht te doen, zei ze, we is hier helemaal niets over het bevelhebber gezien voordat zij haar topje over haar hoofd trok en op u bed ging liggen met haar beha en holdups betreffende en met haar rok nog om haar middel.

Houden vrouwen van jonge mannen?

Hij nam gewoon het gat waar hij trek in had, want ze zijn allemaal van hem, evengoed? Al je gaten zijn van papa. En hij kon of je poesje of je kont neuken, en het vullen met sperma. Maar nu is dat anders. Nu mag jij beslissen of ik jou lekkere, druipende poesje neuk, of je strakke kontje.

Alice leek het niet nogal te vinden datgene mijn lul verwijderd was van haar lijst van speeltjes om mee bij spelen, terwijl ze zich achter haar zus liet staan. Terwijl ze aan het zicht onttrokken was, vertelde de kreun die ik Stacy tegen mijn pik voelde uitbrengen me dat Alice haar zusje begon op te schransen en ik vulde Stacy’s mond vrijwel met mijn zaad bij die gedachte.

Suzy trok haar mond van de grote lul om te antwoorden, speeksel droop langs haar kin Ik wil zijn sperma naar binnenin slurpen, hier voor je neus! Zij verdubbelde haar inspanningen. Ze rukte en zoog en maakte grove geluiden. Zij keek omhoog naar de man en zei dat hij zijn sperma in haar keel moest pompen.

Maya reageerde niet. Ik wist niet zeker hoe ik haar zwijgen moest interpreteren. De daaropvolgende hand op mijn heup vertelde me datgene ze het meende. Ik verkrampte weer toen haar lijf zich tegen het mijne drukte. Ik voelde haar voorbinddildo mijn billen raken en er moeiteloos overheen glijden. Ze trok zich terug. Ik ontspande me en wachtte op haar volgende belangstelling.