The Sex Workers Opera

U wilt evengoed zeker meer uitvinden over The Sex Workers Opera Mensen doen u om verschillende verhouding, variërend van verveling tot emotionele behoefte.

Ze kreunt Dank je als ik een siddering door haar lichaam voel gaan. Ze kan passen zich aan mijn tempo aan ondertussen ik snelheid en kracht opbouw. Ik neuk haar kont, een kont waarvan ik dacht deze die voor steeds buiten bereik was. Haar verlangen om mij te behagen is bedwelmend. Mijn lul is harder gezwollen dan ik me kan herinneren. Ik voel me bijna supermens. Ze is van mij.

Toen ze belde, was Anna vol nieuws geweest, maar ze had er weinig over verteld. Ze had erop gezinspeeld deze alles niet helemaal in orde was, maar zei dat ze het zou uitleggen als zijkant en Jeff terug waren. Anna zei ook dat Jeff het huis erbij koop had gezet en wilde gratis zeggen waarom. De was het juiste huis voor beslist nieuw stel deze begon.

Ik heb geen idee hoe lang u duurde voordat u moment eindelijk aanbrak, maar de zachte tik van Matthew’s ballen tegen mijn billen, leek allemaal laatste restje met ongemak te verdrijven, daarna was het puur genot en hoe diep Matt zijn stijve pik ook in mijn nu meegaande darmen dreef, ik smeekte om meer.

Oh jee, ik kreunde. Ik kon niet geloven dat ik naakt zat met mijn hand om de lul van een andere man. Met dezelfde klein duwtje van Taylor schoof ik voor Sam, medio zijn benen, bekeek zijn pik en liet mijn hand over de lengte van zijn schacht glijden. Ik was in een trance, starend naar de pik van deze relatieve vreemdeling, centimeters van mijn gezicht.

Naarmate de avond vorderde, kreeg Megans tafel een flinke rekening. Het bleek datgene een van de jongens in de groep vrij rijk was en de hele tafel trakteerde. Megan en Tanya flirtten de hele avond met de jongens, plaagden zij bij elke mogelijkheid die ze kregen, vooral toen het tijd was om ‘happy birthday’ bij zingen.

Ik had een beter zicht op lekkere jonge poesjes dan ik ooit had durven dromen, ieder op één plaats en het goede van alles was dat ik openlijk naar dit stevige jonge vlees kon staren zonder voordat viezerik te worden aangezien. Hoewel, indien de definitie betreffende een viezerik is: ‘Iemand die verlangt naar seks met jonge meisjes’, later denk ik dat ik dat ben.

Hoe Matt grijnsde en antwoordde: Net indien jij, ik heb me ziek gemeld. En toen wees hij naar het raam: Is hiervoor u weer gezien? Aan de keuze om mijn ochtend sedert te brengen met een koude, natte golfbaan, of in jouw warme, natte kutje te spelen, was het geen moeilijke beslissing.

Vanaf die dag werden Tanya en Megan goede vriendinnen. Ze zagen elkaar meestal alleen bij hun tweewekelijkse voetbalwedstrijden. Tanya heeft nooit verteld wat er die avond gebeurd was. Wat ze ongetwijfeld vertelde, was dat ze sinds kort een nieuwe parcours had als serveerster bij Hooters en dat ze elke dienst minstens dezelfde paar honderd verdiende.

Waarom is The Sex Workers Opera gewild?

Een man steekt zijn hand uit en bent je aarzelend bij. Ik duw zijn hand weg en zwaai met mijn vinger naar hem. Dit is jouw tijd. Geen afleidingen nu. Concentreer je op de enorme pik die zich nu als een zuiger in en uit je perst. Zweet heeft zich gevormd op Mr Dik-lul’s voorhoofd.

U had de voornaamste keer kunnen bestaan. Mijn hersenen wilden zich niet binden. De eerste schok van haar intrede maakte plaats voor de eindeloze euforie van de diepte. Pas toen u diepe gevoel ophield, ademde ik eindelijk uit. Het was een hoorbare exalt van pijn en plezier versmolten in één organisch en verdomd bijna orgasmisch geluid.

Ik benader de eigenaar betreffende de winkel en stel hem twee vragen. Is het mogelijk om mij vertellen hoe ik bij een gewone ijzerhandel kan aankomen waar ik dezelfde rubberen slang kan kopen? Ten tweede, kunt u mij vertellen hoe ik moet omgaan aan een vrouw die zich niet bij mij wil overgeven en 10 minuten te laat was voor onze lunchafspraak?

Ik draaide me om van de kast en werd tegen de wand geduwd toen Nicole mijn mond aanviel met haar tong en mijn haar bij de wortels vastpakte. Onze tongen streden in en uit elkaars mond. Toen ze zichzelf terugtrok, hapte ik naar adem. Zij deed alleen beslist stap terug en wees naar haar voeten.

Houden vrouwen met jonge mannen?

Deze keer is veel krachtiger daardoor hij weet wat ik aankan. Ik hoor de geluiden die hij scheppen en ik weet dat dit is wat hij nodig had en ik had het tevens nodig. Hij neukt mijn strakke kontje hard en snel terwijl ik is naam kreun en twee keer klaarkom voordat hij weer in me klaarkomt. Het voelt zo heet om mijn binnenste te vullen!

Ashley trok haar wangen verder eruit elkaar. Steek hem er zo diep mogelijk in, schat, zei ze. Ik stak mijn tong zo ver misschien in haar kont. Ashley begon heen en weer erbij schommelen terwijl zij deed alsof ik haar tongneukte. Ze hield haar schommelingen gelijk met Brittany’s stoten en ik deed gewoon mee. Ik vond de zeker niet erg.

De wrijving van haar vingers dat rond haar kut krulden begon te koken in haar onderbuik, waardoor ze deze keer harder op de plug duwde. Het orgasme dat zich in haar opbouwde, versnelde terwijl de plug langzaam omhoog gleed in haar darm, de ring uitrekkend voorbij het reflexpunt tot aan de breedste omtrek met de plug.

Om eerlijk bij zijn, de rest is een beetje een waas. Ik weet niet precies hoe het gebeurde, maar voordat we het bed verlieten, lekte je sperma uit je kut, mond en kontgat. Op een gegeven moment spoot iemand zijn lading in je mond en als ik het me goed herinner, kuste de vrouw je daarna. Een mede sperma-slet, eventueel.