The Sex Shop

Wat ze je nooit verteld hebben over The Sex Shop Je hoefde waarschijnlijk niet na te denken over vreemdgaan totdat je een getrouwde vrouw ontmoette die vreemdging.

Als ik me echt schuldig voelde, maar heren, de ziekte die zo’n show produceert, expliciete seks, een man en mijn vrouw… de nieuwsgierigheid die mijn lichaam voelde was zodanig deze ik mijn smakeloze taboesjes vergat… en volop genoot, waar ik mentaal volgens verlangd had, en me voorstelde en ik masturbeerde aan het idee…..

Maar ik knielde niet aan haar voeten. Ze sloot me niet bij in een kooi of liet me niet in de hoek staan. Ja, ik maakte de toiletten schoon, stofzuigde, deed boodschappen en zorgde voor de huis, maar nooit op haar verzoek. De paar eens dat ik voorstelde me te onderwerpen door huishoudelijke klusjes te doen stemde ze toe, onder andere ze doet als iets er gratis toe doet.

Zij was in een meditatieve waas onderhand haar ogen gericht waren op het Land O Lakes Butter meisje bij de verpakking. Haar gedachten dwaalden af hoe haar lange, dikke, zwarte vlechten zouden aanvoelen in haar eigen handen. Dus luisterde zij naar de wind en de golven terwijl ze haar eigen vochtige zandblonde haar in lange vlechten begon te werken.

Ik denk dat ik dit wel kan doen. beschreven ik terwijl ik je hand bij mijn hart legde. Ik leidde jou hand zachtjes volgens de bovenkant van mijn borst en weer terug zoals mijn hart. Ik kuste en zoog op de hand en vingers van de ander. Ik kuste je mond met verhitte passie. Mijn tong danste met de jouwe. Ik trok me even terug om in je oor te fluisteren.

Avery was een harde werker. Hij besteedde veel zorg aan zijn werk en zijn inzet voordat goed werk had hem snel opgemerkt op het karwei. Dit resulteerde erin dat hij gepromoveerd werd tot partner in het advocatenkantoor. De nieuwe parcours betekende meer cash, betere voordelen, toch aan de andere kant betekende de ook langere uren.

De andere jongen, degene met de nog grotere lul, voelde zich waarschijnlijk buitengesloten dus hij klom op het bed, ging bij zijn knieën voordat je zitten en drong er bij je op betreffende om hem af te zuigen. Je bent er niets toe in positie. Je kunt jouw op niets anders concentreren dan met het grote stuk pik dat momenteel je natte kutje vult. Je hebt een idee.

Het duurde niets lang na ons huwelijk of ik draaide een hand achter haar en omcirkelde haar anus met een aardig gelikte vinger terwijl zij zich met mij neerbeet. Dit leidde, begrijpelijkerwijs, tot het inbrengen van die vinger… en met een spoed stoot in en uit bezorgde Fili de meest intense orgasmes.

Mijn vrouw was, en is nog steeds, bestaan kleine engel, zeker toen ze vroeg om een luxe leven te mogen leiden, maakte hij het mogelijk aan ons beiden om alles te doen en te gaan en staan waar we maar wilden, wanneer we maar wilden. Geen van ons beiden hoefde nog een dag van ons leven te werken. Onnodig erbij zeggen dat die regeling me goede beviel.

De reden waarom is The Sex Shop gewild?

Ze wendde zich tot de groep en zei dat ze haar vermoeide doktersvriendin naar huis moest brengen en ze namen afscheid van de nog drinkende groep. Zij sprongen in de auto en Steph zei dat zij wilde gaan zwemmen op weg naar huis, ondanks datgene het nu half twaalf en prime shark time was.

Alice leek het niet nogal te vinden dat mijn lul verwijderd was van haar lijst van speeltjes om mee te spelen, terwijl ze zich achter haar zus liet vallen. Terwijl ze aan het zicht onttrokken was, vertelde de kreun die ik Stacy tegen mijn pik voelde uitbrengen me dat Alice haar zusje begon op te schransen en ik vulde Stacy’s mond bijna met mijn zaad bij die gedachte.

Peter begon haar steeds heviger erbij vingeren, terwijl hij de hele tijd praatte. Je nieuwe vriend lijkt jouw echt leuk te vinden; zijn grote zwarte lul worden zo hard recht voor je gezicht. Suzy’s ademhaling ging sneller. Ik wil echt kijken, zeker je gaat dat grote lul voor me pijpen schatje, of niet sporadisch?

Ze ging haar slaapkamer binnen en deed haar beide bedlampjes aan. Ze droeg me op me uit te kleden en trok haar string uit. Ze hoefde de jarretelbandjes niet los bij maken, ze deed de string als laatste aan. Eenmaal uitgekleed zei ze dat ik op het bed moest gaan liggen. Ze greep naar mijn pik en begon hem te strelen tot ik helemaal stijf was.

Houden vrouwen met jonge mannen?

Ze kijkt rond op het balkon alsof ze iets zoekt, terwijl ze in realiteit probeert uit erbij vinden over welk deel van de reling ze me wil buigen. We hebben dit vaak gedaan en er is geen centimeter ruimte op de reling waar dezelfde van ons gratis voorovergebogen en met achteren geneukt is.

Met mijn rug naar de auto gericht, hef ik mijn armen boven mijn bevelhebber, en met een wiebeling van mijn heupen op u ritme van de lied, valt mijn korte broek op mijn enkels. Ik stap eruit en buig me over mijn middel om hem op erbij tillen. Dit heeft als effect deze mijn kont en kontgaatje volledig bloot komen te liggen voor mijn vrouw. Weer tikt zij op de claxon en schreeuwt.

Matthew brulde indien een stier ondertussen hij stroom na stroom sperma diep in mijn darmen spoot, terwijl ik schreeuwde als beslist banshee toen opnieuw een nieuw en het sterkste orgasme van allemaal sinds mijn buik scheurde. Niemand heeft het ooit gezegd, toch ik kan niet geloven dat gratis één van de buren het heeft gehoord.

Maar ik knielde niet aan haar voeten. Ze sloot me niet op in een kooi of liet me niet in de hoek staan. Ja, ik maakte de toiletten schoon, stofzuigde, deed boodschappen en zorgde voor de huis, maar nimmer op haar verzoek. De paar keer dat ik voorstelde me te onderwerpen door huishoudelijke klusjes te doen stemde ze toe, zoals ze doet als iets er gratis toe doet.