The Sex Palace

Hier vindt u alles over The Sex Palace Mensen doen de om verschillende verhouding, variërend van verveling tot emotionele nood.

Dat avond voor we vertrokken, vertelde Haruki me dat mijn cuckold verlangen puur egoïsme was. Dat ondanks het schijnbare geschenk aan mijn vrouw, het allemaal om mij draaide. Hij zei dat ik ertoe gedreven werd als dezelfde ongevoede hond tot een kom schransen. Als je wilt leren jezelf met te geven, schrijf me dan, zei hij en gaf me zijn kaartje.

Ik kan u van hier bekijken, wat betekent dat zij het eerlijk ook kunnen zien. De man achter je die in je kont schuurt, houdt je armen stevig vast. Niet hard, gewoon stevig. De andere manipuleert je clitoris door je slipje heen terwijl hij bij je tepels likt, zuigt en er zachtjes in bijt. Er is geen uitweg nu – je bent verslaafd.

We drukken ons tegen elkaar aan, bewegend op de muziek, echter het gevoel betreffende jouw lichaam met het mijne herinnert mij er louter maar aan deze al mijn pogingen om je aan te raken zijn afgewezen. Ik probeer mijn hand met je heup zoals je kont te laten glijden, toch je raakt mijn pols aan om me tegen bij houden, en schenkt me een geniepig glimlachje, alsof jouw me betrapt hebt op een poging tot valsspelen.

Het was de laatste avond van ons bezoek samen. Ik lag op de bank met mijn hoofd in Joel’s schoot. Zijn hand was onder mijn hemd, lui plagend mijn tepels. Ik kreunde gelukkig en hij boog zich om me te kussen. Joel’s hand verliet mijn tieten en gleed onder mijn rokje. Hij wreef even over mijn kutje, voelde hoedanig nat ik voor hem was.

Jack duwde haar tegen de douchewand, en stootte harder toen hij voelde dat zijn ballen hem het teken gaven dat hij snel weer zou komen. Steph voelde zijn drang, golven van genot kwamen uit haar tepel en haar kutje, ze reikte naar beneden naar haar gevoelige clitje en wreef er aan haar sappige kutje overheen.

Ja, schat, breng je knieën maar omhoog bij de bank en strek je armen voor je eruit op de bank zodat we jouw mooie langgerekte rug zien. Je kunt je tieten bij de koude stenen bank laten drukken – het zou geen pijn verrichten omdat ik ze met klei heb bedekt. Ga jouw gang en wees een liefje. Buig nu voor me, alsjeblieft.

Deze dagen ben ik op vakantie. Het leven in de grote stad kan hectisch is, maar dat kan me niet schelen. Hoe meer goddeloos plezier, hoe beter. Ik ben beslist seksuele avonturier van wereldklasse die ermee rolt. Wat u ook mag bestaan. Ik ben beslist man die zichzelf snel verveelt en extreem vermaak dienen zoeken om zichzelf te bevredigen.

Maar ik knielde niet aan haar voeten. Ze sloot me niet bij in een kooi of liet me niet in de hoek staan. Ja, ik maakte de toiletten schoon, stofzuigde, deed boodschappen en zorgde voor de huis, maar nimmer op haar verzoek. De paar keer dat ik voorstelde me te onderwerpen door huishoudelijke klusjes te doen stemde ze toe, zoals ze doet indien iets er gratis toe doet.

De reden waarom is The Sex Palace gewild?

De Adult Superstore is nogal een plaats. We tonen onze I. D. ’s en krijgen toegang. De winkel is een beetje overweldigend, maar het heeft wel wat interessante hardware. We giechelen over de oversized dildo’s en de exotische kristallen dildo’s. Onmiddelijke na een snelle rondleiding door de winkelzaak, ga ik aan de haak.

Waar is hiervoor steevast al willen klaarkomen maar Stacy liet dat niet toe? vroeg Alice terwijl ze op de bed gleed en in mijn oor fluisterde terwijl Stacy verder ging aan het likken van mijn pik en ballen. Wil jou onze gezichten bedekken? Misschien onze tieten beschilderen met jouw sperma? Vroeg ze terwijl Stacy mijn lul uit haar mond haalde en naar me opkeek.

Hij trok haar uit het vocht en legde haar op haar rug. Dan langzaam en voorzichtig, trok hij haar buttplug eruit. Hij zag hoedanig haar kontgat open ging en stak meteen twee vingers in haar en begon haar erbij scharen. Ze kreunde van genot en greep zijn hand met geweld vast.

Je ziet de tweede pik vanuit je ooghoek en je hand vliegt omhoog om hem te begroeten. Jouw rukt er over een periode van tijd aan terwijl je de andere pijpt. Je spreidt jou benen zodat jouw meer stabiliteit hebt op je knieën. Je schakelt meteen over naar de tweede pik, terwijl je de andere afzuigt. Je verzamelt nu zelf dezelfde behoorlijk publiek.

Houden vrouwen met jonge mannen?

De man die jouw kut neukt, stoot heftig. Jij trilt ook, je hoogtepunt naderend. Hij trekt zijn dooraderde lul eruit, rukt er een paar eens aan en schiet zijn lading tot aan je tieten. Het is feitelijk een enorme lading. Jammer dat het zo snel kwam. Ik neem dit als mijn cue om de speeltijd in te gaan en loop naar je toe.

Ze wist deze hij dit tafereel graag zag en had zelfs de douchecabine zo ontworpen dat het zonlicht hen raakte als ze erin stonden. Rebecca hief haar slanke armen op en duwde haar haar weg van haar gezicht en die beweging duwde haar borsten naar voren. Haar tepels waren hard en stijf maar door het water.

U elektrische gevoel met het koele glijmiddel op haar kutje was niets vergeleken met wat u deed op u moment dat u haar gebobbelde kontgaatje aanraakte. Meteen toen het haar ring raakte, begon Evie’s clitoris te trillen en te zwellen. Haar ademhaling nam toe tot dezelfde koortsachtig tempo en haar hart voelde alsof het op het punt stond te ontploffen.

Heb je die foto gezien op de voorpagina van de Mid-County Tribune vorige week? Die ene waar die boer een gat schoot door de deur van de auto van een benzinedief? Ik heb hier een pistool, net als datgene dat dat deed. Die dief had een autodeur dat zijn lichaam beschermde tegen dat pistool, althans een beetje.