Shower After Sex

Wij hebben bijna alle informatie over Shower After Sex Mensen doen het om verschillende verhouding, variërend van verveling tot emotionele nood.

Mijn vriend wilde met me trouwen, maar ik had het afgehouden omdat Ted beslist veel betere parcours had en dikwijls meer geld. U was waar deze mijn vriend mij veel beter behandelde dan Ted, echter een meisje kan niet haar hele leven leven van aardig behandeld word. Een mooi woning kost geld en Ted had daar genoeg van.

Ashley stond op en liep naar de stoel. Ik stond op en volgde. Ze boog zichzelf over de stoel en ik richtte mijn pik op haar nog veel gapende kontgat. Ik stootte mijn pik helemaal naar in tot mijn ballen tegen haar kutje sloegen. Ashley liet een kreun beluisteren. Ik bleef mijn lul in haar kontgat rammen, zojuist hard en snel als ik kon.

Ik heb geen idee hoe lang u duurde voordat het moment eindelijk aanbrak, maar de zachte tik van Matthew’s ballen tegen mijn billen, leek elke laatste restje van ongemak te verdrijven, daarna was de puur genot en hoe diep Matt zijn stijve pik ook in mijn nu meegaande darmen dreef, ik smeekte om meer.

Om eerlijk bij zijn, de rest is een beetje een waas. Ik weet niet precies hoe het gebeurde, maar voordat we het bed verlieten, lekte je sperma uit je kut, mond en kontgat. Op een gegeven moment spoot iemand zijn lading in je mond en als ik u me goed herinner, kuste de vrouw je daarna. Beslist mede sperma-slet, misschien.

Becca verwijderde me en rolde zichzelf op tot dezelfde bruine bal, open kontgat hoog met het bed gapend. Ik ontdeed me van het verdomde omhulsel, happerde en spuugde op de bezwete lengte betreffende mijn staaf onder mijn vettige bol, schoof wat van de kussens tussen Becca’s glanzende achterwerk en porde nog eens in de strakke, aards aandoende spleet.

De aanblik daarvan deed me over de rand van de afgrond gaan en ik kwam met een kreun klaar, sperma druipend langs mijn pik. Het leek er even op dat ze haar lippen likte bij het zien van deze, maar toen trok ze haar hand weg van haar slipje en uiteindelijk spraken we af dat ik het volgende weekend de trein zou aannemen en haar zou bezoeken.

Ik begon te prutsen bij de sluitingen tot ik haar broek open kon trekken en een sommige centimeter naar beneden kon duwen. Ze droeg een donker latex slipje deze tegen haar geslacht plakte. Aan de voorkant zat echter een felrode, geleipikleurige pik. Ik reikte naar binnen en trok hem los van zijn beperkingen.

De aanblik daarvan deed me over de rand van de afgrond gaan en ik kwam met een kreun klaar, sperma druipend langs mijn pik. Het leek er even op datgene ze haar lippen likte bij de zien van dat, maar toen trok ze haar hand weg van haar slipje en en dan spraken we af dat ik de volgende weekend de trein zou nemen en haar behoren bezoeken.

De reden waarom is Shower After Sex gewild?

We woonden in Italië met dank aan de USAF en hadden een prachtige eengezinswoning op het platteland. We waren betreffende alle vier de kanten omringd door maïs of sojabonen velden. Onze naaste buren 50 meter naar links en 75 meter volgens rechts. Een eenzame eenbaansweg slingerde langs de voorkant met de huizen.

De was zo heet. Hoe kon september zo verdomd heet zijn? En datgene in Spokane?! Ik kleedde me uit tot op mijn slipje en beha en toch ontging de koele nachtlucht me. Het zwembad van het hotel was nog toegankelijk, maar ik wilde niet rondspetteren en iedereen wakker betreffen. De telefoon ging. Ik schoot overeind om hem erbij pakken. Om mijn kamergenoten niet wakker te maken.

Elke man bij wie we speelden was uniek. We deden het op verschillende manieren. De eerste twee eens ontmoette ze de man alleen en ging terug volgens zijn huis en had seks bij hem. De meeste keren gingen we eerst wat drinken en dan naar een hotel precies waar ze seks hadden terwijl ik toekeek.

Dat is als ik de traktatie van mijn leven kreeg. Jami ging recht voor haar zus staan en zei: Wat dacht je van dezelfde beetje rub-a-dub-dub bijvoorbeeld thuis onder de douche? Niet wachtend op Emma’s instemming, hield Jami de schouders van haar zus vast en op haar tenen staand, bewoog ze haar zich ontwikkelende tietjes, recht in de borsten van haar zus.

Houden vrouwen van jonge mannen?

Na een tijdje nam ze haar mond van me af, maar ik bleef aan haar clit likken. Ik dacht dat ik stemmen hoorde, echter ik besloot deze mijn geest me voor de gek hield. Ik voelde het bed bewegen en haar mond keerde terug zoals mijn pik. Ik keek omhoog naar haar rug boven me, in plaats van voorovergebogen leek ze meer rechtop te staan.

Met mijn goederen in de hand, ga ik richting mijn hotel. Ik heb nog drie uur voordat ik terug moet zijn op de site. Nog steeds zegt ze geen woord. Ik voel me machtig en dominant en toch schenkt ze me een groot vertrouwen. De tegenstrijdige gevoelens zijn voortreffelijk. Ik geniet van die heerlijke opwinding in mijn lendenen.

Hij legt zij in de kolen van het vuur en beseft deze hij al die boter heeft opgebruikt. Ze ligt nog steeds uit erbij hijgen op de deken. Dus loopt hij om langer boter te halen voor de krabbenpoten. Hij kijkt in de koelbox en ziet het Land O Lakes meisje terug naar hem kijken. Hij ziet haar vlechten. En glimlacht.

Jack heeft me al jaren niet meer beft en zelfs in de begrijpen dat hij datgene wel deed, was het altijd dezelfde oppervlakkige en nogal mechanische ervaring, weinig meer dan een voorloper van zijn zwaaien met dezelfde stijve pik in mijn gezicht die wederkerigheid eiste; Matthew’s aandacht was gratis zozeer van een andere klasse, als wel een ander universum!