Sexy Massage and Sex

Wat ze je nooit verteld hebben over Sexy Massage and Sex Je hoefde waarschijnlijk niet na erbij denken over vreemdgaan totdat je dezelfde getrouwde vrouw ontmoette die vreemdging.

Hij hield haar kont open en zij voelde zijn adem en de nachtlucht op haar billen. Haar zintuigen werden versterkt door u feit dat ze overal nat was, van buiten en van binnen. Aimee beet op haar onderlip, wist niet wat ze meteen moest doen, toen ze zijn tong rond haar kontgat voelde gaan en erin voelde drukken.

Ik kan de van hier bekijken, wat betekent deze zij het eerlijk ook kunnen bekijken. De man achter je die in je kont schuurt, houdt je armen stevig vast. Niet hard, gewoon stevig. De andere manipuleert je clitoris door je slipje heen terwijl hij bij je tepels likt, zuigt en er zachtjes in bijt. Er is genkele uitweg nu – je bent verslaafd.

Ik zapte de lasagne weg en pakte beslist Black and Tan. Ik had een douche nodig, echter ik had geen zin om de moeite uit te voeren. Beslist nieuwe aflevering met ‘breaking bad’ was op. Na nog twee biertjes, viel ik in slaap voor de televisie. De jongens kwamen rond tienen thuis, zeiden gedag en gingen naar bed. Ik verroerde me niet.

OK. Ik zal dat proberen. Op datgene moment had Rachel de zak bij klysma’s leeg en verwijderde Ellie het slangetje. Rachel ging naar de badkamer om zich te legen, maar was stiekem opgetogen dat Ellie de strap-on een kans wilde geven. Zoals verwacht had het klysma haar goed schoongemaakt zodat ze wist dat de voorbind anaal plezier goede zou gaan.

Ze draaide zichzelf om en liep door de uitgang naar buiten. Haar kontje was heel mooi zoals het aan mijn ogen wiebelde. Ze negeerde het feit dat zij nauwelijks iets betreffende had, boog voorover en greep in haar tas. Ze pakte haar telefoon en liep terug naar mij ondertussen ze op het scherm drukte. Zij gaf me haar telefoon.

Ik ga op mijn knieën zitten en neem jou tieten in mijn handen, knijp er harder in om ze te voelen stuiteren elke keer als ik mijn pik in je stoot. Je kijkt naar me bij, mijn shirt gerimpeld en losgeknoopt, mijn haar wild, en een blik van puur verlangen in mijn ogen, gericht op de jouwe om je reactie bij zien elke eens als ik mijn pik in je natte kutje ram.

Elke man bij wie we speelden was uniek. Wij deden het op verschillende manieren. De eerste twee weleens ontmoette ze de man alleen en ging terug volgens zijn huis en had seks aan hem. De meeste keren gingen we eerst wat drinken en dan volgens een hotel waar ze seks hadden terwijl ik toekeek.

Met mijn rug naar de auto gericht, hef ik mijn armen boven mijn bevelhebber, en met een wiebeling van mijn heupen op de ritme van het lied, valt mijn korte broek op mijn enkels. Ik stap eruit en buig me over mijn middel om hem op erbij tillen. Dit bezit als effect dat mijn kont en kontgaatje volledig bloot komen te liggen voor mijn vrouw. Weer tikt ze op de claxon en schreeuwt.

Waarom is Sexy Massage and Sex gewild?

Ze draaide zich om en liep door de deur naar buiten. Haar kontje was prachtig zoals het voor mijn ogen wiebelde. Ze negeerde het feit dat zij nauwelijks iets bij had, boog voorover en greep in haar tas. Zij pakte haar telefoon en liep terug naar mij ondertussen ze op de scherm drukte. Zij gaf me haar telefoon.

Hij had haar armen boven haar hoofd geklemd met één hand, terwijl de andere haar jurk bijna zelfs haar middel had opgetrokken en nu druk bezig was in haar slipje. Hoewel mijn zicht niet optimaal was, kon ik bekijken dat hij minstens twee vingers in haar had gestoken en hij was haar krachtig betreffende het vingeren voordat wat hij waard was.

Mijn gedachten werden onderbroken toen ze snel bij haar hoofd bij mijn pik begon te bonken. Ze wisselde dit af met hard zuigen aan de kop van mijn pik en met haar hand de rest van mijn lengte strelen. Vanuit deze hoek kon ik zowel haar tieten als haar ronde kont zien wiebelen terwijl ze me bleef pijpen.

Ze werkte één vinger helemaal in en uit, en met een sommige lange halen heen en weer ontspande ze haar ring, waardoor een tweede en daarna een derde vinger zelfs in haar kontgaatje konden glijden. Het gevoel was onbeschrijflijk; dit was gelukzaligheid, extase, het eindgenot ontworpen door God en Budha en al het goede in de wereld.

Houden vrouwen betreffende jonge mannen?

Ik was niet betreffende plan om klaar te komen met deze kontneukpartij, echter het was een geweldig gevoel. Joel versnelde zijn ritme, nog harder in me stotend. Ik kon zien datgene hij bijna klaarkwam. Een moment later, vulde hij mijn kont met zijn sperma. Hij zakte bovenop me in elkaar. Toen hij weer op adem was gekomen, trok hij zich voorzichtig terug uit mijn kont.

Ik hoor de voordeur toegankelijk en dicht vertrekken, dus loop ik die kant op. We hebben een brede veranda in boerderijstijl. Mijn vrouw heeft alle lichten aangedaan en de veranda is gehuld in helder wit licht. Zelfs met de dichte mist ben ik er vrij zeker van dat als iemand voorbij zou rijden, hij een naakte man zou inslikken zien die de trap oploopt.

Deze keer is veel krachtiger daardoor hij weet enigszins ik aankan. Ik hoor de geluiden die hij maakt en ik weet dat dit is wat hij nodig had en ik had het ook nodig. Hij neukt mijn strakke kontje hard en vluchtig terwijl ik is naam kreun en twee keer klaarkom voordat hij weer in me klaarkomt. Het voelt zojuist heet om mijn binnenste te farceren!

Terwijl ik luisterde voelde ik een omhulsel breken en beslist warmte verspreidde zich naar mijn tenen en vingers vanuit het midden met mijn lichaam. Ik was voorbereid om dit te horen. Ik voelde me niet verminderd. Echter ja, ik was stijf. Ik wilde de liefde bureaus met mijn vrouw, naar haar reiken, haar kussen en binnendringen. Mijn lichaam voelde levend, gloeiend van een omvangrijke voldoening.