Sex Tourism in Africa Kenya’s Booming Industry

Wat ze je nooit verteld hebben over Sex Tourism in Africa Kenya’s Booming Industry Je hoefde waarschijnlijk niet na te denken over vreemdgaan totdat je dezelfde getrouwde vrouw ontmoette die vreemdging.

Om de paar minuten gaf ze me een tik op m’n kont op de ene of de verschillende wang, een heet, prikkend gevoel datgene gepaard ging met de brandende volheid in m’n kont. Mijn lul was zo hard als hij ooit geweest was en sloeg bij elke stoot tegen het voeteneind. Ze vertraagde en pauzeerde, en trok zich helemaal uit me terug.

Hij had haar armen boven haar hoofd geklemd bij één hand, terwijl de andere haar jurk bijna zelfs haar middel had opgetrokken en meteen druk bezig was in haar slipje. Hoewel mijn zicht niet optimaal was, kon ik bekijken dat hij minstens twee vingers in haar had gestoken en hij was haar krachtig bij het vingeren voor wat hij waard was.

Toen ze vanuit de verlichte hal naar binnen stapte, was de kamer donker. Er was genkele licht en de gordijnen waren dicht, maar er was genoeg licht om Jenny onder de dekens in de bed te bekijken liggen. Hij ging aan de kant zitten. Jenny’s haar lag kunstig uitgespreid op het kussen, haar bruine ogen en rode lippen omlijstend.

Het was zo heet. Hoe kon september zo verdomd heet zijn? En dat in Spokane?! Ik kleedde me eruit tot op mijn slipje en beha en toch ontging de koele nachtlucht me. Het zwembad van het hotel was nog toegankelijk, maar ik wilde niet rondspetteren en iedereen wakker maken. De telefoon ging. Ik schoot overeind om hem te pakken. Om mijn kamergenoten niet wakker te maken.

Het duurde gratis lang na ons huwelijk of ik draaide een hand achter haar en omcirkelde haar anus met een aardig gelikte vinger ondertussen zij zich bij mij neerbeet. Dat leidde, begrijpelijkerwijs, tot het inbrengen met die vinger… en met een spoed stoot in en uit bezorgde Fili de meest intense orgasmes.

Ik weet niets of ik haar ooit sexier heb gezien. Ik beval haar haar BH uit te doen en ze voldeed daar gretig aan, haar enorme borsten vrijlatend zodat mijn hongerige mond ze kon vinden. Na gulzig aan haar tepels gesmuld te bezitten, kuste ik over een langere periode langs haar lichaam naar beneden zelfs ik weer tussen haar benen was en begon over een periode van tijd en zachtjes haar clitje te likken.

De man die jouw kut neukt, stoot heftig. Jij trilt ook, je record naderend. Hij trekt zijn dooraderde lul eruit, rukt er een paar eens aan en schiet zijn lading tot aan je tieten. Het is echt een enorme zending. Jammer dat u zo snel kwam. Ik neem dit als mijn cue om de speeltijd in te gaan en loop naar je toe.

Heb je die foto gezien met de voorpagina van de Mid-County Tribune vorige week? Die ene waar die boer een gat schoot door de deur van de auto van een benzinedief? Ik heb hier een pistool, net als datgene dat dat deed. Die dief had een autodeur die zijn lichaam beschermde tegen dat pistool, althans een beetje.

Waarom is Sex Tourism in Africa Kenya’s Booming Industry gewild?

Deze dagen ben ik op vakantie. Het leven in de grote stad kan hectisch bestaan, maar dat kan me niet schelen. Hoe meer goddeloos plezier, hoe beter. Ik ben dezelfde seksuele avonturier betreffende wereldklasse die ermee rolt. Wat de ook mag bestaan. Ik ben beslist man die zich snel verveelt en extreem vermaak moet zoeken om zichzelf te bevredigen.

Kreunend leunde Steph voorover, nam langzaam Jacks pik in haar mond, werkte zich een weg naar beneden langs zijn schacht, en keelde hem diep totdat ze zijn kreun sedert haar kut voelde trillen, zijn pik verhardend in haar mond. Jack bevrijdde een arm van onder haar benen, zoog op haar clitoris terwijl bestaan vinger langzaam haar natte gat doorzocht.

Ik zag of hoorde Matthew de keuken niet binnenkomen, ik denk dat ik zijn aanwezigheid gebruikelijk ‘voelde’; toen ik me omdraaide met het aanrecht waar ik thee bij het zetten was, zag ik Matt voor me staan, met niets verschillend aan dan een boxershort en beslist wetende glimlach; ik stotterde Ik… echter… waar… waarom ben je niet met de golfclub?

Om eerlijk erbij zijn, de rest is een beetje een waas. Ik weet niet precies hoe het gebeurde, maar voordat we het bed verlieten, lekte je sperma uit je kut, mond en kontgat. Op een gegeven moment spoot iemand zijn lading in je mond en als ik de me goed herinner, kuste de vrouw je daarna. Dezelfde mede sperma-slet, eventueel.

Houden vrouwen met jonge mannen?

Ze trok een verbaasd gezicht en zei Oh het spijt me zo, laat me ze aan je afdrogen! Amarna legde een hand op zijn riem en verstijfde onmiddellijk toen ze voelde hoe zijn hand de hare vastpakte en wegtrok. Ze keek op en zag dat hij heel serieus was en ze begon zich zorgen te maken, misschien was dit toch niets zo’n goed idee.

Ik pakte Sam vast en hield hem stevig vast terwijl ik klaarkwam en hard klaarkwam. Toen mijn orgasme afnam, zakte ik achterover op de bed en liet Sam los. Hij wachtte geduldig zelfs ik van mijn orgasme was bekomen. Ik realiseerde me dat Sam nog niet was klaargekomen en ik wist dat ik nog niet klaar was om te weerhouden. Ik vroeg hem of hij met positie wilde muteren.

Alhoewel dat hun lust beëindigde, kwamen zij jaren later via e-mail weer aan elkaar in contact. Hij verontschuldigde zich. Ze kregen de gewoonte om mekaar op verjaardagen korte e-mails te sturen. Van tijd tot tijd sprak zij over hem alsof hij in haar leefde, alsof er een dag behoren kunnen komen hoe zij hem thuis zou verwelkomen.

Met mijn aankopen in de hand, ga ik richting mijn hotel. Ik heb nog drie uur voordat ik terug moet bestaan op de site. Nog steeds zegt ze geen woord. Ik voel me machtig en dominant en toch schenkt ze me beslist groot vertrouwen. De tegenstrijdige gevoelens zijn voortreffelijk. Ik geniet van die heerlijke opwinding in mijn lendenen.