Sex Tips for Women on Top

Wat ze je nooit verteld hebben over Sex Tips for Women on Top Je hoefde waarschijnlijk niet na erbij denken over vreemdgaan totdat je beslist getrouwde vrouw ontmoette die vreemdging.

Elke man aan wie we speelden was uniek. Wij deden het bij verschillende manieren. De eerste twee keer ontmoette ze de man alleen en ging terug zoals zijn huis en had seks bij hem. De gros keren gingen we eerst wat drinken en dan zoals een hotel waar ze seks hadden terwijl ik toekeek.

Nee, alsjeblieft, Kel. Ik ben gewoon een beetje in de war bij het moment. Ik weet het niets meer, maar ik zal in mijn telefoon kijken hoeveel hij heeft gestuurd en plotseling bel ik je over een paar uur terug. Ik weet niet of ik hem al wil bekijken, het is erg… lastig. Ik voel me gratis mezelf vandaag. Evie begon te blozen toen ze sprak, haar hart ging tekeer.

Rond middernacht pakte Aimee een glas wijn, kleedde zich uit en liep in een handdoek gewikkeld het bubbelbad eruit. Ze draaide aan de knoppen en slaagde erin de jets te toestaan draaien. Ze deed het licht buitenshuis uit en stak een kaars aan bij het opgegeven bad. Bij de duisternis gleed ze naakt in het schuimende bad.

De deurbel rinkelde en haalde me eruit mijn overpeinzing. Ik opende de uitgang en zag Nicole in een lange jas over een zwarte broek aan rode hakken. Ik slaakte een kreetje van hallo toen ze binnenstapte. Ik nam haar jas aan toen ze die over haar armen liet glijden en een voordelig doorschijnend, laag uitgesneden wit topje onthulde dat een diep, oogverblindend decolleté omlijstte.

Onmiddelijke na dat gezegd bij hebben daalde ze de achtertrap af. Ik volgde haar, denkend dat ik over de motorkap van de auto zou worden gebogen, zoals ik al vaker met haar heb gedaan. Nee, ze had iets anders in gedachten. Lopend naar de hoek van onze tuin stopte zij voor onze trampoline.

Het was zo heet. Hoe kon september zo verdomd heet zijn? En deze in Spokane?! Ik kleedde me eruit tot op mijn slipje en beha en toch ontging de koele nachtlucht me. Het zwembad van het hotel was nog toegankelijk, maar ik wilde niet rondspetteren en iedereen wakker fiksen. De telefoon ging. Ik schoot overeind om hem erbij pakken. Om mijn kamergenoten niet wakker te maken.

Ze was in dezelfde meditatieve waas terwijl haar ogen gericht waren op het Land O Lakes Butter meisje bij de verpakking. Haar gedachten dwaalden af hoe haar lange, dikke, zwarte vlechten zouden aanvoelen in haar eigen handen. Dus luisterde zij naar de wind en de golven terwijl ze haar eigen vochtige zandblonde haar in lange vlechten begon te werken.

Ik kan het van hier onderscheiden, wat betekent deze zij het duidelijk ook kunnen onderscheiden. De man achter je die in je kont schuurt, houdt je armen stevig vast. Niet hard, gewoon stevig. De andere manipuleert je clitoris sinds je slipje heen terwijl hij betreffende je tepels likt, zuigt en er zachtjes in bijt. Er is genkel uitweg nu – je bent verslaafd.

Waarom is Sex Tips for Women on Top gewild?

Jouw schuift een beetje tegen me aan en hijgt uit Alsjeblieft, geef me een seconde. Ik weersta de drang om nog dezelfde keer in je te stoten en je gaat ontspannen onder me liggen, met je gezicht in uw kussens. Mijn pik komt uit je en rust nat tegen jou kont, maar jou beweegt niet, jou ligt stil, jouw ademhaling kalmeert.

Toen hij voorbij de tweede knokkel kwam, werd ik losser en begon het echt aardig te voelen. Hij haalde die ene vinger eruit, deed er meer glijmiddel op en stak er twee vingers in. Hij pompte die vingers in en uit zelfs ik dacht dat ik ging ontploffen. Toen stootte hij zijn pik in mijn kutje, en dat bracht me over de rand.

Na een tijdje nam ze haar mond van me af, maar ik bleef aan haar clit likken. Ik dacht dat ik stemmen hoorde, echter ik besloot dat mijn geest me voor de gek hield. Ik voelde het bed bewegen en haar mond keerde terug volgens mijn pik. Ik keek omhoog volgens haar rug nabij me, in plaats van voorovergebogen leek ze meer rechtop te staan.

Ze pakte het bruine papier uit en vond een eenvoudige witte doos, net zo frustrerend onopvallend als de verpakking waarin het was verpakt. Ze opende de doos en goot de inhoud bij haar salontafel. De duurde een enige seconden voor haar verstrooide geest de puntjes op de i had gezet, maar toen ze dat deed bloosde Evie hevig.

Houden vrouwen betreffende jonge mannen?

Ze wendde zichzelf tot de groep en zei dat ze haar vermoeide doktersvriendin naar woning moest brengen en ze namen afscheid van de nog drinkende groep. Ze sprongen in de auto en Steph zei dat zij wilde gaan zwemmen op weg naar huis, ondanks datgene het nu half twaalf en prime shark time was.

Ik kan de van hier bekijken, wat betekent dat zij het eerlijk ook kunnen zien. De man achter je die in je kont schuurt, houdt je armen stevig vast. Niets hard, gewoon stevig. De andere manipuleert je clitoris sedert je slipje heen terwijl hij aan je tepels likt, zuigt en er zachtjes in bijt. Er is geen uitweg nu – je bent verslaafd.

Ze nam het topje in haar mond terwijl ze over een langere periode bleef strelen. Zijn vingers gleden medio haar lippen sinds, in haar nattigheid, zijn streken kwamen overeen met die van haar. Ze nam meer betreffende hem, tot achter in haar keel. Hij duwde twee, toen drie vingers naar binnen. Hij bewoog zijn duim zodat die over haar clitje wreef.

Ze pakte het bruine papier uit en zag een eenvoudige witte doos, net zojuist frustrerend onopvallend als de verpakking waarin het was verpakt. Ze opende de doos en goot de inhoud bij haar salontafel. U duurde een sommige seconden voor haar verstrooide geest de puntjes op de i had gezet, maar toen zij dat deed bloosde Evie hevig.